قیمت کابینت نئوکلاسیک مانند سایر انواع کابینت آشپزخانه تحت تاثیر فاکتورهای متعددی بوده و با توجه به دیواری یا زمینی بودن آنها و همچنین متریال به کار رفته در بدنه و روکش درب ها نرخ ها متفاوت خواهد بود. این گروه از کابینت ها در واقع تلفیقی از کابینت کلاسیک و مدرن بوده و اصالت و سادگی را در کنار هم حفظ نموده است. نوین کابین؛ تولید کننده انواع کابینت مدرن، کلاسیک در ادامه قیمت کابینت نئوکلاسیک را بررسی نموده و عوامل موثر در نرخ گذاری را شرح خواهد داد.
در حالت کلی در صنعت تولید کابینت های آشپزخانه به چند مساله مهم توجه ویژه ای میشود که از مهم ترین آنها متریال به کار رفته برای مغز کار یا بدنه می باشد. بر همین اساس می توان کابینت های نئوکلاسیک را در دو گروه کابینت چوبی و ام دی اف تقسیم بندی نمود که تفاوت بسیار زیادی با هم دارند. با توجه به قیمت گران چوب نسبت به ورق های ام دی اف در یک مقایسه کلی و بدون در نظر گرفتن طرح کابینت می تون گفت، قیمت کابینت نئوکلاسیک چوبی گران تر از ام دی اف می باشد.
البته اشاره به این نکته نیز لازم است که جنس چوب های به کار رفته در این کابینت ها نیز متفاوت بوده و بر همین اساس نیز قیمت نهایی افزایش یا کاهش پیدا خواهد کرد. چوب های به کار رفته برای مغز یا بدنه این نوع کابینت می تواند گردو، راش و بلوط باشد که در این میان چوب گردو گران تر از سایر گزینه ها می باشد.
قیمت کابینت نئوکلاسیک ام دی اف
با توجه به قیمت بسیار گران چوب و عدم توانایی خرید این مدل از کابینت ها برای تمام اقشار جامعه، نمونه های بسیار با کیفیتی از کابینت های نئوکلاسیک از ورق های ضخیم ام دی اف تولید میشوند. ام دی اف های به کار رفته ارزان تر از چوب می باشند و کیفیت آنها در سطح مطلوبی قرار گرفته و در حال حاضر تمام کابینت های مدرن و لوکس با این ورق ها تولید میشوند. ورق های ام دی اف مورد استفاده برای ساخت بدنه کابینت نه تنها از نظر ضخامت با هم فرق دارند، بلکه کیفیت آنها نیز متفاوت می باشد. به طوریکه نمونه های وارداتی از برندهای مختلف گران تر از نمونه های داخلی می باشد.
قیمت کابینت آشپزخانه و روش صحیح قیمت گذاری به عواملی همچون جنس ام دی اف و درب ها، لولا ها و حتی دستگیره و پایه بستگی دارد و اجرت ساخت و نصب نیز با توجه به میزان کار و زمانی که صرف می شود و نوع طراحی متفاوت است. نوین کابین قیمت پایه ساخت انواع کابینت را آماده کرده تا خریداران محترم با قیمت حدودی انواع کابینت آشنا شوند.
در تعیین قیمت کابینت آشپزخانه عوامل و فاکتورهای مختلفی نقش دارند که اطلاع از آنها در نهایت می تواند دید بهتری را در مشتری نسبت به انتخاب گزینه های مناسب ایجاد کند. به عنوان مثال، اگر به دنبال این هستید که کابینت چوبی را برای آشپزخانه خود انتخاب کنید، لازم است بدانید که نرخ گذاری این گروه از کابینت ها بر اساس عوامل زیر تغییر می کند. همچنین پیشنهاد میکنم قبل از ادامه با کابینت چوبی کلاسیک بیشتر آشنا شوید.
جنس چوبی که برای ساخت بدنه کابینت استفاده میشود به شدت بر قیمت آن تاثیرگذار است. به عنوان مثال، بهترین جنس چوب برای کابینت و سایر وسایل چوبی منزل، چوب درخت گردو می باشد که زیبایی و مقاومت را در هم تلفیق نموده است. با توجه به مرغوبیت این چوب و همچنین دسترسی کم به آن، تمام لوازمی که از چوب گردو تولید میشوند نسبت به سایر چوب ها قیمت بالاتری دارند. این گروه از چوب ها سطح صیقلی بسیار خوبی داشته و منبت کاری و کنده کاری بر روی آنها با ظرافت زیادی قابل اجرا می باشد. به همین دلیل قیمت کابینت چوب گردو نسبت به راش و بلوط بیشتر می باشد.
البته لازم به ذکر است که برای کاهش هزینه ها می توان کابینت با روکش چوب گردو را انتخاب کنید که نرخ ارزان تری داشته و زیبایی آن نیز در سطح مطلوبی قرار دارد.
در یک مقایسه کلی، قیمت کابینت چوبی ملچ کمی ارزان تر از گردو بوده و از بلوط و راش گران تر می باشد. درخت ملچ سرعت رشد بسیار کمی داشته و استحکام و زیبایی بالایی دارد و به همین دلیل نرخ آن نیز گران می باشد. از مهم ترین ویژگی های لوازم تولید شده با چوب های ملچ می توان به برجستگی های موجود روی سطح آنها اشاره نمود که باعث میشود ظاهر با اصالتی داشته باشند.
گروه دیگری از کابینت های آشپزخانه با چوب بلوط تولید میشوند که استحکام خوبی داشته و رنگ پذیری در آنها نیز مناسب می باشد. قیمت کابینت چوب بلوط با توجه به اینکه کابینت تمام چوب باشد یا فقط روکش آن از چوب بلوط است متفاوت است. در حلت کلی، کابینت هایی که با چوب بلوط تولید میشوند نسبت به گردو ارزان تر و از چوب راش گران تر هستند.
نمونه کارکابینت آشپزخانه بلوط را از دست ندهید.
از ارزان ترین چوب های به کار رفته برای تولید کابینت آشپزخانه می توان به چوب درخت راش اشاره نمود. البته لازم به ذکر است راش های اروپایی نسبت به نوع ایرانی قیمت بیشتری دارند و انتخاب آنها می تواند بر هزینه های ساخت کابینت تاثیر زیادی داشته باشد.
نکته بسیار مهم در اینکه، در تمام کابینت های چوب گردو، راش، بلوط و ملچ ضخامت چوب به کار رفته برای آنها تاثیر بسیار زیادی بر نرخ نهایی دارد. به طوریکه هر چه ضخامت چوب بیشتر باشد، به همین نسبت نیز نرخ کابینت با رشد مواجه می گردد.
نمونه کار کابینت چوب راش را از دست ندهید.
علاوه بر جنس چوب، نوع کابینت هایی که در آشپزخانه استفاده میشوند نیز می توانند بر نرخ نهایی آنها تاثیر بالایی داشته باشند. در مجموعه کابینت های چوبی انواع کابینت زمینی، دیواری، ایستاده، جزیره، ویترین دیواری و درب نما وجود داشته و بر حسب سلیقه افراد و همچنین فضای موجود در آشپزخانه از آنها استفاده میشود.