دکوراسیون داخلی (کابینت کلاسیک)

من روشنا دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری اینجا میخوام براتون از بهترین طراحی های کابینت کلاسیک حرف بزنم

دکوراسیون داخلی (کابینت کلاسیک)

من روشنا دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری اینجا میخوام براتون از بهترین طراحی های کابینت کلاسیک حرف بزنم

قیمت ارزان کابینت پولیشی

قیمت کابینت پولیشی

قیمت کابینت پولیشی یا همان کابینت های طرح انزو نسبت به سایر زیرمجموعه های این گروه از کابینت ها کمی گران تر بوده و عوامل متعددی در این افزایش نرخ تاثیرگذار هستند. کابینت های پولیشی که زیرمجموعه کابینت نئوکلاسیک محسوب میشوند، دارای بدنه ام دی اف بوده و روکش درب های آن از نوع رنگ پولیش می باشد. نوین کابین؛ تولید کننده انواع کابینت آشپزخانه در ادامه به قیمت کابینت پولیشی یا انزو را بررسی نموده و قوانین اتحادیه در محاسبه این نرخ ها را معرفی خواهد نمود.

قیمت کابینت پولیشی متری چند؟

کابینت از مهم ترین تجهیزات موجود در هر آشپزخانه می باشد که نه تنها بر زیبایی محیط تاثیرگذار است، بلکه در استفاده بهینه از فضا و ایجاد نظم نقش بسیار مهمی دارد. علاوه براین، با توجه به متریال به کار رفته برای بدنه و اجزای مختلف آنها و همچنین زمان بر بودن فرآیند طراحی و تولید کابینت، قیمت آنها در برخی از مواقع نسبتا گران می باشد. در نتیجه اغلب افراد در زمان انتخاب و خرید این سوال را می پرسند که قیمت کابینت پولیشی متری چند؟ در پاسخ به این سوال لازم است بدانید که نرخ مشخص و ثابتی برای این سوال نمی توان ارائه داد. برای درک بهتر اینکه هر متر از این نوع کابینت چقدر قیمت دارد لازم است از فاکتورهای تاثیرگذار بر قیمت اطلاع کافی داشته باشید که عبارتند از:

قیمت کابینت پولیشی بر اساس جنس بدنه

در طراحی و تولید کابینت های پولیشی یا طرح انزو از بدنه های ام دی اف استفاده میشود. ام دی اف به کار رفته در این کابینت ها از نظر کیفیت و برند و کشور تولید کننده با هم متفاوت می باشد و بر همین اساس نیز نرخ های مختلفی دارند. یکی از مهم ترین مواردی که باعث گران یا ارزان تر شدن نرخ کابینت های پولیشی، جنس بدنه و کیفیت و برند ام دی اف می باشد. لازم به ذکر است که ام دی اف های وارداتی در حالت کلی گران تر از تولیدات داخلی می باشد و در نهایت بر قیمت کابینت نیز اثرگذار خواهد بود.

قیمت انواع مختلف کابینت پولیشی

جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

کابینت پوششی

کابینت پوششی

کابینت پوششی در گروه کابینت های رنگ قرار گرفته و به دلیل زیبایی و جلوه بسیار عالی و فراهم کردن سطح یکدست بر روی درب و سایر اجزای کابینت، جلوه خوبی را در محیط آشپزخانه فراهم می کنند. این گروه از کابینت ها زیرمجموعه کابینت نئوکلاسیک بوده و شیوه رنگ آمیزی در آنها با رنگ کاری غیرپوششی کاملا متفاوت است. نوین کابین؛ تولیدکننده انواع کابینت آشپزخانه در ادامه به معرفی کابینت های پوششی پرداخته و مزایا و معایب و نحوه اجرا و قیمت آنها را شرح خواهد داد

کابینت پوششی چیست؟

کابینت های آشپزخانه را می توان بر اساس فاکتورهای مختلفی دسته بندی نمود که از اصلی ترین گروه بندی می توان به کابینت کلاسیک، مدرن و نئوکلاسیک اشاره نمود. کابینت های نئوکلاسیک تلفیقی از نوع کلاسیک و مدرن می باشد و دو زیرمجموعه بسیار پرطرفدار دارند که شامل کابینت های انزو و پولیشی می باشند. در گروه بندی دیگر می توان کابینت های نئوکلاسیک را بر اساس نحوه رنگ آمیزی آنها تقسیم بندی کرد، به طوریکه در برخی از رنگ های پوششی استفاده شده و در گروه دیگر رنگ های پلی اورتان و پلی استر کاربرد دارد.

کابینت پوششی چیست

کابینت پوششی به نوعی از کابینت ها گفته میشود که از رنگ های مخصوص با پایه آب و رنگ های روغنی برای آنها استفاده میشود. مهم ترین ویژگی این کابینت ها و تفاوتی که با نوع غیر پوششی دارند، عدم مشاهده بافت چوب و متریال به کار رفته در بدنه کابینت های پوششی می باشد. به عبارت دیگر، در این نوع کابینت رنگ آمیزی به گونه ای انجام میشود که هیچ اثری از بافت و سوراخ ها و برجستگی های موجود در سطح زیری مشاهده نشده و درب و ستون و سایر بخش های کابینت کاملا یکدست هستند.

اجزای کابینت رنگ پوششی آشپزخانه

با توجه به نوع طراحی که برای کابینت های نئوکلاسیک در نظر گرفته شده است، ممکن است در برخی از مدل ها اجزایی متفاوت با نوع کلاسیک به کار رود. در حالت کلی می توان تفاوت این کابینت ها را نوع کلاسیک در استفاده از طرح های ساده با ابزارزنی های کمتر به کمک دستگاه سی ان سی دانست. علاوه براین، این کابینت ها به اندازه کابینت های مدرن ساده نمی باشند و اجزای مختلفی از قبیل ستون و سرستون، تاج و زیر چراغ در آنها استفاده میشود که از کنده کاری و حکاکی به مقدار کم در آنها استفاده میشود.

مراحل ساخت کابینت پوششی

مزایا و معایب کابینت پوششی

دست یافتن به مزایای کابینت های رنگ پوششی تا حد زیادی به نحوه اجرای کار بستگی دارد، چون نوع رنگ به کار رفته در آنها اهمیت بسیار زیادی دارد. در شرایطی که از رنگ های مرغوب با مهارت کامل و تجهیزات حرفه ای در ساخت این کابینت ها استفاده شود می توان به مزایای متعددی از قبیل موارد زیر دست پیدا نمود:

  • قیمت ارزان کابینت های پوششی نسبت به کابینت های کلاسیک و مدرن
  • استفاده از رنگ های براق که منجر به زیباتر شدن محیط آشپزخانه خواهد شد
  • تنوع بالا در رنگ های به کار رفته در آنها

جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

ارزانترین کابینت روکش چوب

قیمت کابینت روکش چوب

قیمت کابینت روکش چوب در حلت کلی نسبت به کابینت تمام چوب ارزان تر بوده و در مقایسه با سایر کابینت ها نسبتا گران تر می باشد. با توجه به فاکتورهای متعددی که در تعیین قیمت این کابینت آشپزخانه نقش دارد، اطلاع از آنها می تواند شرایط را برای انتخاب گزینه های بهتر با قیمت های واقعی فراهم کند. نوین کابین؛ تولید کننده انواع کابینت کلاسیک و مدرن در ادامه فاکتورهای مهم و موثر در تعیین قیمت کابینت با روکش چوب (طرح چوب) را بررسی نموده و نحوه محاسبه آن را بیان خواهد نمود.

قیمت جنس بدنه کابینت روکش چوب

در تولید کابینت با روکش چوب از ام دی اف و در برخی از مواقع نیز از ورق های نئوپان استفاده میشود. یکی از مهم ترین و اصلی ترین فاکتورهایی که به شدت بر گران یا ارزان تر شدن قیمت کابینت روکش چوب تاثیرگذار است، جنس بدنه آنها می باشد. در یک مقایسه کلی می توان گفت، کابینت هایی که بدنه آنها از ورق ام دی اف می باشد، گران تر از بدنه های نئوپان است. علاوه براین، ورق های ام دی اف نیز از نظر کیفیت با هم تفاوت زیادی دارند و برخی توسط برندهای داخلی تولید شده و نمونه های مرغوب آنها نیز متعلق به برندهای خارجی می باشند. بد نیست بدونیم این سبک کابینت را به نام کابینت طرح چوب نیز میشناسند.

تاثیر جنس روکش بر قیمت کابینت روکش چوب

در فرآیند تولید کابینت با روکش چوب از بدنه ام دی اف یا نئوپان استفاده شده و ورق هایی از جنس چوب گردو، بلوط، راش و ملچ توسط تجهیزات و دستگاه های مخصوص روکش میشود. این روکش ها بر اساس جنس و میزان ضخامت و ویژگی های طبیعی آنها کاملا با هم متفاوت بوده و بر همین اساس نیز قیمت های مختلفی خواهند داشت. در نتیجه می توان گفت، از دیگر فاکتورهایی که می تواند تاثیر بسیار زیادی بر قیمت کابینت روکش چوب داشته باشد، جنس روکش آنها می باشد. در یک دسته بندی کلی می توان این روکش ها را بر اساس قیمت آنها به این صورت معرفی نمود: روکش گردو، ملچ، بلوط و راش به ترتیب از گران ترین تا ارزان ترین گزینه ها می باشند که البته خارجی یا داخلی بودن آنها نیز بر قیمتشان تاثیرگذار است.

جهت اطلاعات بیشتر درباره قیمت کابینت روکش چوب اینجا کلیک کنید.

کابینت آنتیک بخریم یا کابینت لوکس و بروز؟

کابینت کلاسیک آنتیک

از گذشته تا امروز سبک های کلاسیک در دکوراسیون آشپزخانه ها جایگاه ویژه ای داشته است و می توان گفت همیشه در بالاترین سطح از تقاضا قرار دارند.  با توجه به نوع طاپراحی کابینت کلاسیک چوبی، با کمی تغییر در رنگ آن می توان براحتی آنتیک بودن را در آن ایجاد نمود. از بهترین رنگ هایی که می توان برای این سبک از کابینت ها انتخاب کرد، ترکیبی از قهوه ای و کرم می باشد تا به خوبی کهنه بودن را جلوه دهد.

کابینت کلاسیک آنتیک

از بهترین نمونه هایی که می توان برای تبدیل شدن به طرح های آنتیک در نظر گرفت، کابینت ممبران می باشد. این سبک کابینت که در واقع یک کابینت بروز می باشد، بسیار منحصر به فرد بوده و لوکس بودن از مهم ترین خصوصیات آن به شمار می رود. این سبک کابینت در اغلب مواقع به رنگ سفید تولید میشود که می توان با ایجاد طرح و لک های کمی کرم یا قهوه ای روشن بر روی آن، براحتی آنها را به کابینت آنتیک تبدیل کرد.

کابینت مدرن آنتیک

استفاده از کابینت لوکس و به روز از دیگر انتخاب هایی می باشد که در اغلب منازل در دنیای امروز رواج دارد و تنوع بالا در نوع طرح و رنگ و تناسب آن با هر نوع سبک دکوراسیون از مهم ترین دلایل برای این حجم از تقاضا به شمار می روند. کابینت مدرن تنوع بالایی دارند و انواع کابینت گلاس و کابینت ام دی اف را شامل میشوند. یکی از اشتباهاتی که ممکن است در انتخاب کابینت آنتیک وجود داشته باشد این است که بسیاری از افراد تصور می کنند کابینت بروز و مدرن را نمی توان کهنه کرد. اما لازم به ذکر است که با کمی تغییر در نحوه رنگ آمیزی و ایجاد لک یا ایجاد آشفتگی در برخی از قسمت های کابینت می توان تلفیقی زیبا از مدرنتیه و آنتیک را ایجاد نمود. از بهترین ویژگی های این گروه از کابینت ها می توان به این مورد اشاره نمود که نوع درب و دستگیره های آنها کاملا بروز می باشند، اما ظاهر کلی آنها کهنه و عتیقه جلوه می کنند که تلفیق بسیار زیبایی را بوجود خواهند آورد.

کابینت طرح آنتیک چوبی

کابینت طرح آنتیک چوبی

با توجه به اینکه کابینت چوبی در گروه گران ترین کابینت ها قرار گرفته اند، به همین دلیل خرید آن برای همه مقدور نمی باشد. در مقابل، می توان همیشه آنها را به عنوان یک کابینت لوکس انتخاب کرد و زیبایی چشمگیری دارند. به همین دلیل کابینت طرح چوب طراحی و تولید شد و با توجه به زیبایی ظاهری و دوام بالا با استقبال خوبی مواجه شد. این گروه از کابینت ها که در بدنه از ورق های ام دی اف ساخته شده اند، دارای روکش با طرح چوب می باشند که می توان آنها را به کابینت های آنتیک تبدیل کرد. با توجه به تنوع بالا در طرح های چوب به کار رفته به عنوان روکش این کابینت ها، می توانید از طرح های آنتیک و کهنه استفاده کنید و بدون شک زیبایی فضای آشپزخانه تان چند برابر خواهد شد. بهترین رنگ های این کابینت که بتوان حس کهنه بودن را در آنها بوجود آورد، سفید و قهوه ای می باشد.

جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

قیمت کابینت روکش چوب

قیمت کابینت روکش چوب

قیمت کابینت روکش چوب در حلت کلی نسبت به کابینت تمام چوب ارزان تر بوده و در مقایسه با سایر کابینت ها نسبتا گران تر می باشد. با توجه به فاکتورهای متعددی که در تعیین قیمت این کابینت آشپزخانه نقش دارد، اطلاع از آنها می تواند شرایط را برای انتخاب گزینه های بهتر با قیمت های واقعی فراهم کند. نوین کابین؛ تولید کننده انواع کابینت کلاسیک و مدرن در ادامه فاکتورهای مهم و موثر در تعیین قیمت کابینت با روکش چوب (طرح چوب) را بررسی نموده و نحوه محاسبه آن را بیان خواهد نمود.

تاثیر جنس روکش بر قیمت کابینت روکش چوب

در فرآیند تولید کابینت با روکش چوب از بدنه ام دی اف یا نئوپان استفاده شده و ورق هایی از جنس چوب گردو، بلوط، راش و ملچ توسط تجهیزات و دستگاه های مخصوص روکش میشود. این روکش ها بر اساس جنس و میزان ضخامت و ویژگی های طبیعی آنها کاملا با هم متفاوت بوده و بر همین اساس نیز قیمت های مختلفی خواهند داشت. در نتیجه می توان گفت، از دیگر فاکتورهایی که می تواند تاثیر بسیار زیادی بر قیمت کابینت روکش چوب داشته باشد، جنس روکش آنها می باشد. در یک دسته بندی کلی می توان این روکش ها را بر اساس قیمت آنها به این صورت معرفی نمود: روکش گردو، ملچ، بلوط و راش به ترتیب از گران ترین تا ارزان ترین گزینه ها می باشند که البته خارجی یا داخلی بودن آنها نیز بر قیمتشان تاثیرگذار است.

پروژه کابینت روکش چوب پتینه طلایی را مشاهده فرمایید.

تاثیر رنگ و جنس بر قیمت کابینت روکش چوب

تاثیر رنگ بر قیمت کابینت روکش چوب

مکانیزم و شیوه ای که برای رنگ آمیزی کابینت هایی که دارای روکش چوبی هستند، بر قیمت آنها می تواند تاثیر داشته باشد. علاوه بر شیوه رنگ آمیزی، از نوع رنگ ها نباید غافل شد. در تولید و رنگ آمیزی کابینت هایی که دارای روکش چوبی هستند، از رنگ های پلی اورتان و سیلر کیلر استفاده میشود که از نظر کیفیت و همچنین قیمت با هم متفاوت هستند. علاوه بر جنس و نوع رنگ، ممکن است با توجه به طرح مورد نظر برای کابینت از رنگ کاری کهنه کاری و همچنین پتینه کاری نیز استفاده شود که هر یک دارای قیمت های متفاوتی هستند و تاثیر زیادی بر کیفیت نهایی کار دارند. پیشنهاد می کنیم برای کمی ارزان تر شدن قیمت کابینت طرح چوب، از کیفیت و نحوه رنگ آمیزی آن چشم پوشی نکنید.

جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.