دکوراسیون داخلی (کابینت کلاسیک)

من روشنا دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری اینجا میخوام براتون از بهترین طراحی های کابینت کلاسیک حرف بزنم

دکوراسیون داخلی (کابینت کلاسیک)

من روشنا دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری اینجا میخوام براتون از بهترین طراحی های کابینت کلاسیک حرف بزنم

کابینت پوششی

کابینت پوششی

کابینت پوششی در گروه کابینت های رنگ قرار گرفته و به دلیل زیبایی و جلوه بسیار عالی و فراهم کردن سطح یکدست بر روی درب و سایر اجزای کابینت، جلوه خوبی را در محیط آشپزخانه فراهم می کنند. این گروه از کابینت ها زیرمجموعه کابینت نئوکلاسیک بوده و شیوه رنگ آمیزی در آنها با رنگ کاری غیرپوششی کاملا متفاوت است. نوین کابین؛ تولیدکننده انواع کابینت آشپزخانه در ادامه به معرفی کابینت های پوششی پرداخته و مزایا و معایب و نحوه اجرا و قیمت آنها را شرح خواهد داد

کابینت پوششی چیست؟

کابینت های آشپزخانه را می توان بر اساس فاکتورهای مختلفی دسته بندی نمود که از اصلی ترین گروه بندی می توان به کابینت کلاسیک، مدرن و نئوکلاسیک اشاره نمود. کابینت های نئوکلاسیک تلفیقی از نوع کلاسیک و مدرن می باشد و دو زیرمجموعه بسیار پرطرفدار دارند که شامل کابینت های انزو و پولیشی می باشند. در گروه بندی دیگر می توان کابینت های نئوکلاسیک را بر اساس نحوه رنگ آمیزی آنها تقسیم بندی کرد، به طوریکه در برخی از رنگ های پوششی استفاده شده و در گروه دیگر رنگ های پلی اورتان و پلی استر کاربرد دارد.

کابینت پوششی چیست

کابینت پوششی به نوعی از کابینت ها گفته میشود که از رنگ های مخصوص با پایه آب و رنگ های روغنی برای آنها استفاده میشود. مهم ترین ویژگی این کابینت ها و تفاوتی که با نوع غیر پوششی دارند، عدم مشاهده بافت چوب و متریال به کار رفته در بدنه کابینت های پوششی می باشد. به عبارت دیگر، در این نوع کابینت رنگ آمیزی به گونه ای انجام میشود که هیچ اثری از بافت و سوراخ ها و برجستگی های موجود در سطح زیری مشاهده نشده و درب و ستون و سایر بخش های کابینت کاملا یکدست هستند.

اجزای کابینت رنگ پوششی آشپزخانه

با توجه به نوع طراحی که برای کابینت های نئوکلاسیک در نظر گرفته شده است، ممکن است در برخی از مدل ها اجزایی متفاوت با نوع کلاسیک به کار رود. در حالت کلی می توان تفاوت این کابینت ها را نوع کلاسیک در استفاده از طرح های ساده با ابزارزنی های کمتر به کمک دستگاه سی ان سی دانست. علاوه براین، این کابینت ها به اندازه کابینت های مدرن ساده نمی باشند و اجزای مختلفی از قبیل ستون و سرستون، تاج و زیر چراغ در آنها استفاده میشود که از کنده کاری و حکاکی به مقدار کم در آنها استفاده میشود.

مراحل ساخت کابینت پوششی

مزایا و معایب کابینت پوششی

دست یافتن به مزایای کابینت های رنگ پوششی تا حد زیادی به نحوه اجرای کار بستگی دارد، چون نوع رنگ به کار رفته در آنها اهمیت بسیار زیادی دارد. در شرایطی که از رنگ های مرغوب با مهارت کامل و تجهیزات حرفه ای در ساخت این کابینت ها استفاده شود می توان به مزایای متعددی از قبیل موارد زیر دست پیدا نمود:

  • قیمت ارزان کابینت های پوششی نسبت به کابینت های کلاسیک و مدرن
  • استفاده از رنگ های براق که منجر به زیباتر شدن محیط آشپزخانه خواهد شد
  • تنوع بالا در رنگ های به کار رفته در آنها

جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد