دکوراسیون داخلی (کابینت کلاسیک)

من روشنا دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری اینجا میخوام براتون از بهترین طراحی های کابینت کلاسیک حرف بزنم

دکوراسیون داخلی (کابینت کلاسیک)

من روشنا دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری اینجا میخوام براتون از بهترین طراحی های کابینت کلاسیک حرف بزنم

کابینت لمی گلاس و پلی گلاس

کابینت لمی گلاس و پلی گلاس

کابینت لمی گلاس و پلی گلاس دو نوع از کابینت های مدرن می باشند که جلوه بسیار زیبایی داشته و با فراهم ساختن سطح براق بر روی درب و سایر بخش های کابینت، محیط آشپزخانه را روشن و بزرگتر نشان می دهد. این دو گروه کابینت نسبتا جدید بوده و با استقبال زیادی مواجه شده اند، به همین دلیل سوالات و ابهاماتی درباره آنها برای بسیاری از افراد وجود دارد. نوین کابین؛ تولید کننده کابینت مدرن و کلاسیک در ادامه به معرفی کابینت های پلی گلاس و لمس گلاس پرداخته و مزایا و معایب هر یک و تفاوت های آنها با کابینت های گلاس را شرح خواهد داد.

کابینت لمی گلاس چیست؟

با توجه به اینکه در اغلب آپارتمان ها با مشکلاتی از قبیل کمبود فضا و نور در محیط آشپزخانه مواجه هستیم، در طراحی کابینت ها تغییر و تحولاتی بوجود آمده که متناسب با این محدودیت ها می باشد. به عنوان مثال استفاده از کابینت های براق که انعکاس نور در آنها بسیار مناسب می باشد، می تواند فضا را بزرگتر و روشن تر نشان دهد. کابینت لمی گلاس (lamigloss) به گروهی از کابینت های آشپزخانه گفته میشود که توسط برند ترکیه ای برای اولین بار معرفی شد. این کابینت ها دارای بدنه ام دی اف بوده و روکش آنها از پی وی سی می باشد و به همین دلیل بازتاب نور در آنها بسیار عالی است. علاوه براین، نوع روکش به کار رفته در آنها منجر به مقاومت بسیار بالا در برابر نم و رطوبت خواهد شد.

کابینت لمی گلاس چیست

در یک تقسیم بندی کلی می توان کابینت های لمس گلاس را در گروه کابینت مدرن آشپزخانه قرار داد، چون سطح کار آنها بدور از طرح های پیچیده و شلوغ بوده و در اغلب مواقع به میزان بسیار کم ابزارزنی با سی ان سی بر روی درب ها در آنها مشاهده میشود.

کابینت پلی گلاس چیست؟

کابینت پلی گلاس از دیگر زیرمجموعه های کابینت های براق و سطح شیشه ای می باشد که دارای بدنه ام دی اف بوده و طراحی آنها به سبک مدرن است. از مهم ترین ویژگی های کابینت های های گلاس می توان به استفاده از بدنه ام دی اف بسیار مقاوم با یک لایه پلی استر اشاره نمود. در طراحی و ساخت این کابینت ها ابتدا سطح ام دی اف و لبه های کار با ملامین پوشانده شده و در نهایت یک لایه پلی استر بر روی آن قرار خواهد گرفت. کابینت های پلی استر در دو نوع براق و مات تولید میشوند و رنگ های به کار رفته در آنها می تواند ترکیبی باشد.

کابینت پلی گلاس چیست

جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد